ANKA, 12 ARALIK 2008 CUMA GÜNDEMİ

ANKA, 12 ARALIK 2008 CUMA GÜNDEMİ

-KURBAN BAYRAMI SONA ERDİ -Kurban Bayramı dün sona ererken 9 günlük bayram tatili ise pazar günü sona eriyor.

Bayramın bitmesi ile şehirlerarası trafiğin bugün itibariyle hareketlenmesi beklenirken yetkililer, özellikle cumartesi ve pazar günlerinde trafiğin çok yoğun olacağı uyarısında bulundu.

-RTGD'DE BASIN TOPLANTISI
-Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Metin Özkan, derneğin 30. kuruluş yıldönümü nedeniyle, 30 yılda radyo ve televizyon yayıncılığında iz bırakanlara verilecek ödülleri Ankara'da Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklıyor. (Saat: 12.00)

-CHP'DE İSTANBUL ADAYLARI NETLEŞİYOR, BÜYÜKŞEHİRİ ANKET BELİRLEYECEK
-Yerel seçimlerde iktidar hedefleyen CHP'de, katılımlar bayram sonrası da devam edecek. CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, 21 Aralık'ta yapılacak program ve tüzük kurultayının ardından, 100 bine yakın yurttaşın CHP'ye katılacağını söyledi.
-CHP'nin İstanbul'un çoğu ilçesinde adayları hemen hemen netleşirken, Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı içinse, önümüzdeki günlerde yeni bir anket çalışması yapılacak. Anketlerden çıkacak sonuca göre İstanbul adayı da belirlenmiş olacak.

-KARAYALÇIN'IN FERYADINA RTÜK ÜYESİNDEN CEVAP: “RTÜK BU KONUDA GEREĞİNİ YAPACAK”
-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Karayalçın'ın, Melih Gökçek'e 10 günde 30 saat yayın yaptıran Ses TV'ye RTÜK'ün herhangi bir müdahalede bulunmaması eleştirisine RTÜK'ün CHP'li üyesi Şaban Sevinç'ten yanıt geldi. Sevinç, bayram sonrasında RTÜK'ün bu konuda gereğini yapacağını söyledi.

-RÜŞVET ALIP GÖREVİNE DEVAM EDEN ÖĞRETMENLER MECLİS GÜNDEMİNDE
-Ankara'da bulunan Anıtepe Lisesi'nde, bir öğrenciyi zayıf olan dersinden geçirmek için rüşvet isteyen ve yakalanan iki öğretmenin, hala görevlerine devam etmesi Meclis gündemine taşındı.
-Rüşvet Alan İki öğretmenin Milli Eğitim Bakanlığı'nda üst düzey bürokratların akrabası olduğu iddia edildi.

-DÜNYACA ÜNLÜ MÜZİSYENLER İSTANBUL'A AKIN EDİYOR
-Tarihi ve doğal güzelliğinin yanı sıra, gerçekleştirilen uluslar arası kültürel etkinliklerle de tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken İstanbul, Aralık ayında 'Belcea Quartet, Nazareth Orkestrası, Jocelyn Smith ve Laure Favre-Khan olamak üzere dünyaca ünlü birçok müzisyeni hayranlarıyla buluşturacak.

-TÜRK “LOST”U “GÖL” TRT EKRANLARINDA
-Dünyada milyonlarca fanatiği bulunan “Lost” benzeri bir dizi olan “Göl”, yakında TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. 13 bölümden oluşacak dizi yaz döneminde TRT 1'de yayına girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.