ANKA 11 ARALIK PERŞEMBE GÜNDEMİ

ANKA 11 ARALIK PERŞEMBE GÜNDEMİ

ANKA, ANKARA HABER AJANSI-KURBAN BAYRAMI SONA ERİYOR -Kurban Bayramı bugün sona ererken, Bakanlar Kurulu kararı ile 9 güne çıkarılan bayram tatili ise devam ediyor. Ancak, 12 Aralık Cuma günü iş başı yapacak çalışanların, özellikle şehirlerarası trafiği y

TUNCAY ÖZKAN CEZAEVİNDEN DAVA KAZANDI

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ergenekon soruşturması çerçevesinde tutuklanarak cezaevine konulan gazeteci Tuncay Özkan aleyhine açtığı manevi tazminat davasını kaybetti.

-İÇ DENETİM UZMANI LÜLE: “ŞİRKETLERİ KRİZ DEĞİL, KÖTÜ RİSK YÖNETİMİ BATIRIR”

-İngiliz iç denetim firması RSM Bentley Jennison'un Türkiye ortağı Reşat Lüle, “Aslında risklerini yönetemeyen firmaların batması için krize de ihtiyaç yoktur. Risk yönetimi yapan firmalar da krizde batmayacak diye bir garanti vermek olanaksız. Ancak şurası kesin ki; 'deprem değil çürük bina öldürür' misali firmaları krizler değil, risk yönetimi bağlamındaki başarısızlıkları batırır” dedi.

-KRONİK HASTALARA ECZACILARDAN ÇAĞRI: “1 OCAK'TAN ÖNCE SAĞLIK RAPORLARINIZI ECZACINIZA GÖSTERİN”

-Türk Eczacıları Birliği Başkanı Çolak, tansiyon, şeker, kalp-damar rahatsızlıkları ile astım gibi kronik hastalıkları bulunanların sağlık raporlarının 31 Aralık'a kadar geçerli olduğunu belirterek, “Eğer raporlar son yayınlanan Sağlık Uygulama Tebliği'ne uygun değilse yenilenmek zorunda. O nedenle 31 Aralık'tan önce elinizdeki raporu mutlaka eczacınıza gösterin, raporunuz eğer 1 Ocak'tan itibaren geçerli olmayacaksa, yenileyin” dedi.

-İŞÇİ EMEKLİSİNİN ÖZLEMİ TAKSİTLE DOĞAL GAZ SATIŞI

-Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TİED) Genel Başkanı Kazım Ergün, doğal gaz zammı sonrasında işçi emeklisinin "ısınamaz" hale geldiğini belirterek, işçi emeklisine taksitle doğal gaz satışı yapılmasını istedi.

-ARTIK EVDEN ÇIKMADAN “YÜKSEK LİSANS” YAPILABİLECEK

-Gazi Üniversitesi, evden çıkmadan, çalışanların işini aksatmadan, işverenden izin almadan yüksek lisans yapabilmesi için yüksek lisansı eğitimini internet ortamında verme kararı aldı. Gazi Üniversitesi, bu eğitim döneminde Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans diplomasını internet ortamında uzaktan eğitimi ile verecek.

-İSTANBUL TİYATROLARINDA BAYRAM VAR

-İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sahnelerinde, Kurban Bayramını kapsayan hafta süresince, “Balıkesir Muhasebecisi”, “Kendi Gök Kubbemiz”, “Maskeliler”, “Deri Ceket”, “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” ve “Tekrar Çal Sam” adlı oyunlar izleyenleriyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.