ANKA 10 ARALIK 2008 ÇARŞAMBA GÜNDEMİ

ANKA 10 ARALIK 2008 ÇARŞAMBA GÜNDEMİ

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.-METEROLOJİ'DEN KAR UYARISI -Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde yurt genelinde hava sıcaklıkların olması nedeniyle meteoroloji özellikle yollardaki muhtemel buzlanmaya karşı yurttaşları uyardı.


-ERDOĞAN VE BAYKAL ANTALYA'DA
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal Kurban Bayramı tatilini Antalya'da geçirmeye devam ediyor.

-BAHÇELİ İSTANBUL'DA
-Bayramın ilk iki günü Ankara'da olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayramın üçüncü gününü İstanbul'da son gününü ise İzmir'de geçiriyor.

-MİLLETVEKİLLERİNİ TATİLİN ARDINDAN ZORLU BÜTÇE MESAİSİ BEKLİYOR
-Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından yoğun bir bütçe mesaisi bekliyor. Meclis Genel Kurulu'nda bütçe mesaisi 16 Aralık Salı günü başlayacak ve 27 Aralık'a kadar sürecek. Meclis 12 günlük sürede aralıksız çalışarak 2009 mali yılı bütçesini görüşecek.

-HÜKÜMET EKONOMİK KRİZDE SINIFTA KALDI
-Political Researcher Strateji Geliştirme Merkezi tarafından yapılan anket, Türk halkının; ekonomik krizde hükümetin başarısız olduğunu düşündüğünü ortaya koydu. Türk halkının yüzde 72.3'ü AKP hükümetini ekonomik kriz karşısında başarısız olmakla suçluyor. Halkın yüzde 53.7'si krizden çok fazla etkilendiğini, yüzde 39.9'u ise etkilendiğini açıkladı.

-YARGITAY, YEŞİM SALKIM'A TAZMİNAT VERMEDİ
-Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, Yeşim Salkım'ın açtığı iki ayrı tazminat davasının reddine karar verilmesini istedi. Yargıtay, Salkım'ın eski eşi İlker İnanoğlu ile evli olduğu dönemde Güzide Duran'ın söylediği sözler nedeniyle çocuğunu düşürdüğü iddiasını kanıtlayamadığını ve bu nedenle yapılan haberler aleyhine açtığı tazminat davasının reddine karar verilmesine hükmetti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.