ANGEF, Teşkilatlanmak İçin Harekete Geçti

ANGEF, Teşkilatlanmak İçin Harekete Geçti

Anadolu Gençlik Federasyonu Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Sağın yaptığı yazılı açıklamada 2016 yılı sonuna kadar ülke genelinde temsilciliklerinin açılacağını kaydetti.

2007 Yılında bir grup idealist genç tarafından kurulan kısa adı ANGEF olan Anadolu Gençlik Federasyonu 2013 yılında yapılan kongre sonucunda Genel Başkan Mesut Karaağaç’ın liderliğinde seçilen yeni yönetim kurulu, tüm yurtta teşkilatlanmak için çalışmalara başladı.

Yapılan açıklamada Federasyonunun, diğer tüm birimleri gibi Teşkilatlanma birimininde yüklendiği misyon ve güttüğü hedefler doğrultusunda gençliğin isteklerine cevap verebilmek, sorunlarını bulup çözebilmek, gençlik adına sosyal sorumluluk projelerini uygulayabilmek için daha etkin ve operasyonel olmak adına yurt genelinde yapılanacağı belirtildi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan  Anadolu Gençlik Federasyonu Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Uğur Sağın Genel Başkan Mesut Karaağaç’ın talimatı ile çalışmalarımıza başladık dedi. Sağın açıklamasına şöyle devam etti “ Genel Başkanımızın şahımsa gösterdiği güven ve teveccüh ile Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. Bu görev Tevdisinden sonra hızlı bir şekilde Anadolu Gençlik Federasyonun yüklendiği misyon ve güttüğü hedefleri gerçekleştirmesi adına teşkilatımızın daha etkin ve operasyonel hale getirmek için mesaimize başladık”  

Ankara’da bulunan genel merkezin yapılanmasının tamamlandığını belirten Uğur Sağın teşkilat yapısının gözden geçirerek daha etkin ve işlevsel hale getirildiğini belirterek şunları söyledi: “Hedefimiz 3 yıl içerisinde 81 ilde temsilcilerimizin oluşması ve Anadolu’da yaşayan genç cevherlerin ortaya çıkarılmasıdır. Bu konuda diğer birimlerimizde çalışmalarını sürdürmektedir”

Genel Başkan Yardımcı Uğur Sağın teşkilat yapılanmasının önemini vurgulayarak doğru kişileri bulup doğru görevlere getirilmesini gerektiren seçici bir iş olduğunu belirtti. Sağın açıklamasında, teşkilat yapılanması için 3 yıllık bir plan yaptıklarını bu 3 yılı ayrı ayrı değerlendirerek 2014 yılı içersinde ülke çapında illerde İl Başkanlığınca yürütecek 20 İl temsilciliği açılacağını, 2015 yılı içerisinde 30 ve 2016 yılı içerisinde 31 olmak üzere toplam 81 İl Başkanlığı bazında İl gençlik temsilciliği açılacağını belirtti. 2014 Yılı içersinde açılacak olan İl temsilcilikleri için çok sayıda illerden başvuru aldıklarını bunları kısa sürede Genel Başkan Mesut Karaağaç’ın Başkanlığında değerlendirilip sonuca kavuşturulacağını belirtti. 

Sağın açıklamasının sonunda Kısa adı ANGEF olan Anadolu Gençlik Federasyonu kapısının dil, din, ırk ve siyasi görüş ayırmadan Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü savunan Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün dediği gibi ülkemizi müreffeh ülkeler seviyesine çıkartma gayreti içinde olan tüm gençlere açık olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.