'Alo kurbanım kaçtı' ekibi

'Alo kurbanım kaçtı' ekibi

ERZİNCAN Belediyesi tarafından Kurban Bayramı'nda, kaçan hayvanları etkisiz hale getirmek amacıyla kurulan 'Alo kurbanım kaçtı' ekibi, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Kaçan hayvanı yakalamak için sürekli koşarak kondisyon artıran ekipten bazı elamanlar kement atarak, bazıları da uyuşturucu iğne atan tabancalarla pratik yapıyorlar.

Belediye bünyesinde 3 yıl önce kurulan, 'Alo Kurbanım Kaçtı' hattında görevli 5 kişi, Erzincanspor'a ait futbol sahasında Kurban Bayramı için antrenman yapıyor. Güne sporla başlayan kurban timindekiler 4 kilometrelik koşunun ardından kement atmayı öğreniyor, belirli uzaklıktaki hedeflere uyuşturucu iğne atan tabancalarla nişan alıyor ve 12'den vurmayı hedefliyorlar. Kurban Bayramı'na hazırlandıklarını söyleyen ekip şefi Ertuğrul Telli, “Antrenmanlara şimdiden başladık. Bir taraftan koşarak kondisyon depoluyor, diğer taraftan kement atmayı ve uyuşturucu tabancasını kullanmayı pratikleştiriyoruz. Bu antrenmanlarımızın ardından, kurbanlıkları kısa sürede etkisiz hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.
hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum