Akdağ: "Dizlerini birleştirip kız gibi oturuyorlardı"

Akdağ: "Dizlerini birleştirip kız gibi oturuyorlardı"

Bakan Akdağ kimi kastetti!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Bu ülkenin başında gerçekten çok büyük bir lider var. Öyle çok mahcup ve terbiyeli oturanlara 'kız gibi' derler. Öyle kız gibi oturan yöneticiler de gördük" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Maliye Bakanı ve Batman milletvekili adayı Mehmet Şimşek'in seçim çalışmalarına destek verdi. Batman Valisi Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret eden iki bakan hükümetin yaptığı yatırımları anlattı. Batman'daki sağlık sisteminin Avrupa standartlarına ulaştığını söyleyen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye'de hiç kimseye ayrımcılık yapılmadığını belirterek, "Ayırımcılıktan falan söz edenlere sormak lazım. Bu ülkenin kasası, Gercüş'ün bir köyünden ana ve babası Kürt olan, kökeni Kürt olan Mehmet Şimşek'e veriliyorsa, kim bu ülkede ayırımcılıktan söz edebilir" diye konuştu.

ESKİ YÖNETİCİLER KIZ GİBİ
Bakan Akdağ, "Bu ülkenin başında gerçekten çok büyük bir lider var. Geçmişte biz şöyle yabancı devlet başkanlarının, başbakanlarının, ya da cumhurbaşkanlarının karşısında dizlerini birleştirip, bizim Erzurum'da bir tabir vardır, yanlış anlaşılmasın. Öyle çok mahcup ve terbiyeli oturanlara 'kız gibi' derler. Öyle kız gibi oturan yöneticiler de gördük. Bugün Türkiye artık böyle bir ülke değil. Gün geçtikçe daha güçlü bir ülke oluyor" şeklinde konuştu.

Bakan Akdağ ve Şimşek, daha sonra Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Bakanların önünü kesen görme engelli Nurullah Mehmetoğlu, "Asgari ücretle çalışıyoruz. Koşullarımızın düzeltilmesini istiyoruz" sözleri üzerine Bakan Akdağ: "Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz. Daha ne yapalım" cevap verdi.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/630910-bakan-akdag-kimi-kastetti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.