Adnan Polat'tan Ramos'a süper teklif

Adnan Polat'tan Ramos'a süper teklif

Galatasaray Başkanı Polat ile görüşen İspanyol teknik adam, sarı-kırmızılıların çok iyi bir teklif sunduğunu açıkladı,

Ramos, Aslan'a yakın
Galatasaray Başkanı Polat ile görüşen İspanyol teknik adam, sarı-kırmızılıların çok iyi bir teklif sunduğunu açıkladı, birkaç gün içinde karar vereceğini söyledi. Juande Ramos, “Büyük ihtimalle İstanbul'da olacağım” dedi
Galatasaray, teknik direktör konusunda büyük bir sürpriz yaptı, Real Madrid'den ayrılan Juande Ramos ile masaya oturdu. Yönetici Haldun Üstünel ile birlikte dün sabah İspanya'ya giden Başkan Adnan Polat, Madrid'de Ramos ile buluştu. Burada karşılıklı olarak koşulları görüşen İspanyol teknik adam, görüşmeden mutlu bir şekilde ayrıldı.

Galatasaray ile karşılıklı olarak şartları öğrenmek için bir görüşme yaptığını açıklayan Ramos, “İsteklerimizin konuşulduğu bir toplantı oldu. Konuşmamız olumlu geçti. Ancak karar verebilmek için birkaç günlük süre istedik. Fakat büyük ihtimalle İstanbul'da çalışabileceğimi söyleyebilirim” diye konuştu.

Çifte UEFA kupalı Sevilla'nın başında bulunduğu dönemde, iki kez üst üste UEFA Kupası'nı kazanarak tarihe geçen Ramos, 2007'de Tottenham Hotspur'a transfer olmuş, ilk yılında İngiltere Lig Kupası'nı kazandırmıştı. İkinci sezonunda 8 maçta sadece iki puan toplayabilen Ramos, İngiltere'den kovulmuştu. Geçen sezon, Schuster'in gönderilmesinin ardından, sezon sonuna kadar Real Madrid'in başında bulunan İspanyol teknik direktör, Barcelona maçına kadar iyi bir çıkış yakalamış, ancak bu maçtaki 6-2'lik hezimetin ardından, ligde oynadıkları dört karşılaşmadan da yenik ayrılmıştı.


milliyet-Mehmet Çiftçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.