Abdullah Öcalan istediğini elde etti

Abdullah Öcalan istediğini elde etti

Bölücü başı Öcalan saldırının ardından ilk kez konuştu. Avukatlarına cezaevinde yapılan iyileştirmeleri anlattı

İmralı F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan terörist Abdullah Öcalan avukatlarıyla yaptığı haftalık görüşmede cezaevi koşullarında yapılan iyileştirmeleri anlattı.

YENİ PENCERE AÇILDI

PKK'ya yakınlığıyla bilinen ANF'de yer alan habere göre Öcalan, "Kapının üzerinde aşağıya ve yukarıya yeni bir pencere açtılar. Buradaki görevliler, ileride televizyon vereceklerini de belirttiler" diye konuştu.

İLERİDE TELEVİZYON VERİLEBİLİR

Terörist Öcalan geçtiğimiz hafta, avukatlarına, hücresinde hava alamadığını söylemiş ve bu açıklamanın ardından terör örgütü yandaşları çeşitli şehirlerde sokak eylemleri gerçekleştirmişti.

Aralarında Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif İşleri Müdürü'nün de bulunduğu Adalet Bakanlığı'ndan gönderilen bir heyetin kendisini ziyeret ettiğini açıklayan Öcalan, İmralı F Tipi Cezaevi'ne gönderilen diğer tutuklularla da bir kez görüştüğünü açıkladı.

MECLİS'TEN KENDİSİ İÇİN KARAR ÇIKMASINI İSTİYOR!

Avukatlarına yaptığı açıklamada PKK'yı ancak kendisinin silahsızlandırabileceğini öne süren terörist Öcalan "kesin çözüm" için Meclis'in kendisi hakkında bir karar alması gerektiğini söyledi.

Öcalan Meclis'ten beklentisi ile ilgili ayrıntı vermezken, "nasıl olacak bilmiyorum" ifadesini kullandı.

internet haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.