Aaa! Bizim çocuklara ne olmuş?

Aaa! Bizim çocuklara ne olmuş?

Yıldırım: “Bizimkiler hırs yapmış. 2. yarıdaki maçlarda hep böyle olsaydık şimdi yerimiz farklıydı

F.BAHÇE'NİN önceki akşam Sivas önünde oynadığı futbol, başkan Aziz Yıldırım'ı adeta mest etti. Sarı-lacivertliler için 'Ya tamam ya devam' niteliği taşıyan mücadelede futbolcuların sahaya yansıttıkları hırs ve keyif veren futboldan çok hoşlanan Aziz Yıldırım, karşılaşmayı izlerken takımını, çevresindekilere öve öve bitiremedi. Erken Sivas golüyle yüzü asılan Yıldırım, çabuk gelen beraberlik ve galibiyet golleriyle coştu.

'EMRE BİR BAŞKA'

YILDIRIM maçı protokol tribününde beraber izlediği eski olimpiyat şampiyonu güreşçi ve Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya'ya “Bizim çocuklar hırslanmış. Gerçekten kendilerine gelmişler. Daha derli toplu oynuyorlar. Bizim gerçek gücümüz bu ama sezon başından bu yana bir türlü sahaya yansıtamadık” diyerek takımdan memnuniyetini dile getirdi.


İKİNCİ yarıda da benzer sözlerini sürdüren ve Emre'nin oyununa hayran kalan Yıldırım, “Bırak sezon başını, ligin 2. yarısından itibaren böyle oynasaydık şimdi çok daha farklı bir yerde olurduk” derken, futbolcuların sonunda tüm F.Bahçeliler'in görmek istediği futbolu sergilemeye başladıklarını ifade etti. vatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.