776 Sarıgülcü, AKP’ye geçti

776 Sarıgülcü, AKP’ye geçti

Törenle Ak Partiye katılan Türkiye Değişim Hareketi üyesi 776 kişi, Mustafa Sarıgül'ün parti kurmaktan vazgeçtiğini açıklamasıyla hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) üyesi Manisa örgütüne üye 776 kişi AK Parti'ye geçti. Katılımın 26'sı TDH'nin İstanbul, 750'si de Manisa il örgütlerinden oldu. Katılım nedeniyle Sütlüce'de bulunan Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda ve Manisa İl Binası'nda tören düzenlendi.
Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Ak Parti'nin kurulduğu günden itibaren sürekli değişim içinde olduğunu, daha demokratik bir Türkiye inşa etmeye çalıştıklarını Bbelirterek, şunları söyledi:
“Ak Parti'nin ülkeyi daha çağdaş bir geleceğe taşımak isterken, gerilime ve kaosa götürmeye çalışanlar var. Bugün aramıza katılan yeni kardeşlerimiz samimi bir değişimden yanalar. Bu ülkede değişimin tek adresi Ak Parti olduğu için buradalar. Bizimle el ele, gönül gönüle siyaset yapmaya talip oldular” dedi.
TDH İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Zeki Kaplan uzun süredir TDH' ye emek harcadıklarını, Sarıgül'ün parti kurmaktan vazgeçmesiyle hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.
Manisa'daki törene AK Parti'ye geçtiği belirtilen 750 kişiden yaklaşık 100'ü katıldı.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.