3 polis müdürüne sürpriz tayin

3 polis müdürüne sürpriz tayin

Temizlik ihalesine fesat karıştırma operasyonu 3 polis müdürürüne uzandı.

Kayseri'de, temizlik ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonu yürüttükleri ileri sürülen emniyet müdür yardımcısı ile iki şube müdürü başka görevlere atandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'nın yürüttüğü operasyonda, özel güvenlik şirketi sahiplerinin aralarında bulunduğu 37 kişi gözaltına alınmıştı. Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı da operasyon çerçevesinde ifade vermişti. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 29 kişiden 11'i tutuklanmış, Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir hakkında da tutuklama kararı çıkmıştı.

Operasyonu yürüten İstihbarat Şube Müdürü Orhan Dinç, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Acar ve Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Kocak görevlerinden alındı. Orhan Dinç ile Ahmet Acar, Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulu'na Şube Müdürü olarak atandı. Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Koçak ise Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne tayin oldu.

Akşam

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.