23 yaşındaki genç 14'üncü tümörüyle savaşıyor

23 yaşındaki genç 14'üncü tümörüyle savaşıyor

İngiltere'nin Nortwich kasabasında yaşayan 23 yaşındaki Tom Buckley, bugüne kadar 13 kanserle savaştı, bir gözünü, sağ akciğerinin büyük kısmını ve sol dizini kaybetti

Fox News'te yer alana habere göre, Eylül ayında Buckley'in sol gözüyle beyni arasında yeni bir tümör bulan doktorlar, kendisine ameliyat olmasının imkânsız olduğunu söylediler. Doktorlar, Buckley'in bağışıklık sistemi önceki tedavilerden dolayı çok yıprandığı için radyasyon ya da kemoterapi uygulamak istemiyorlar. Doktorların kendisine 6 ay ömrümün kaldığını söyledikleri belirten Buckley, geçtiğimiz günlerde Britanya sahil kıyısında yürüyüş yaptı ve Manchester'daki Christie Hastanesi için 70 bin 650 dolar yardım topladı. Buckley, şu anda Teenager Kanser Vakfı için başka bir yardım etkinliği planlıyor.

Buckley'in ilk kanserli tümörü 2 haftalıkken teşhis edilmişti. Retina gliyomu hastalığı teşhisi konan Buckley, bu nedenle sol gözünü kaybetti. 19 yaşında ise, bacağında bir şişlik fark eden Buckley, hastaneye gittiğinde bunun kanser olduğu ortaya çıktı. Halen birçok insandan daha fazla şey yapabildiğini söyleyen Tom Buckley, "Ben bunlardan hayıflanmıyorum. Şu an kendimi iyi hissediyorum" dedi.
zaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.