2 Bin 500 Üniversiteliye İş Fırsatı

2 Bin 500 Üniversiteliye İş Fırsatı

Bu fuarlar krize meydan okuyor! 2 bin 500 kişiye ABD'de yeni bir iş ve kariyer sahibi olma şansı...

Bu fuarlar krize meydan okuyor! Boyut Fuarcılık tarafından düzenlenen Educaturk ve Educashow pek çok sürprizle, 19-22 Şubat tarihleri arasında kapılarını açacak.

Üniversiteliler; bu eğitim şölenini sakın kaçırmayın! Çünkü Google, Ritz Carlton, Marriott, Kodak, Hilton ve McDonalds'ın da aralarında bulunduğu yüzlerce Amerikan şirketinin temsilcisi fuar alanında sizlerle iş görüşmesi yapacak. 2500 kişi ABD'de yeni bir iş ve kariyer sahibi olacak.

EĞİTİMİN DEV ÜÇLÜSÜ BİRARADA

Boyut Fuarcılık tarafından düzenlenen Türkiye'nin en büyük eğitim fuarı Educaturk ve eğitim teknolojileri fuarı Educashow, güçlerini birleştirdi. İstanbul'un kalbi Taksim'e 10 dakika mesafede bulunan Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda eşzamanlı yapılacak bu iki fuarın yanı sıra, Uluslararası Kariyer ve Staj Günleri de gerçekleştirilecek.

19-22 Şubat tarihleri arasında Educaturk Eğitim Fuarı 5. kez eğitim sektörünün seçkin temsilcilerini bir araya getirecek. Educaturk fuar alanında anaokulları, ilköğretim ve ortaöğretim kademelerinde eğitim veren kurumlar, Türkiye'nin en iyi üniversiteleri, yurtdışında lisans, yüksek lisans, doktora ve MBA olanakları, yabancı dil kursları, Amerika, İngiltere, Kanada ve Avrupa'da sertifikalı mesleki öğretim programları ziyaretçileri bekliyor olacak.

Aynı tarihlerde aynı mekanda yapılacak Educashow Eğitim Gereçleri, Teknolojileri ve Yayınları Fuarı ise eğitim sektörünün teknolojik altyapısının en çağdaş örneklerini bir araya getirecek. Okullara yönelik teknolojik alt yapıdan sınıf içi donanıma, öğretici materyallerden laboratuar sistemlerine, okul üniformalarından yayınlara kadar eğitim sektörüne yönelik bütün yenilikler de Educashow Fuar alanında sergilenecek.

Kariyer ve Staj Günleri Educaturk'te

Boyut Fuarcılık tarafından düzenlenen bu dev eğitim şöleninin en büyük sürprizi ise gençleri ilgilendiriyor. Yaşanan global krizi fırsata dönüştürmek isteyen üniversite öğrencileri ile mezunlarını ilgilendiren “Uluslararası Kariyer ve Staj Günleri” de Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu'nda yapılacak. Kariyer etkinliği kapsamında gençler, Google, Ritz Carlton, Marriott, Kodak, Hilton ve McDonalds'ın da aralarında bulunduğu yüzlerce Amerikalı şirketle iş görüşmesi yapacak. Amerika'da, satış-pazarlama, IT, mühendislik ve sağlık gibi pek çok sektörde çalışmak için yapmanız gereken tek şey, fuarlara katılmak ve organizasyona kayıt yaptırmak.

Boyut Fuarcılığın, EduRehber işbirliği ile düzenlediği 'Uluslararası Kariyer ve Staj Günleri'nin Work And Travel Job Fair ayağı 21 Şubat'ta, Uluslararası Kariyer Zirvesi ayağı ise 22 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Uluslararası Kariyer ve Staj Günleri kapsamında 2500 farklı iş pozisyonunda işe alım yapılması planlanıyor.

Educaturk, 2008 yılında düzenlediği “Yurtdışı Kariyer Zirvesi” kapsamında 1383, “Work & Travel Job Fair” kapsamında ise 400 genci ABD'ye göndermişti.

Ayrıntılı bilgi için:

Hacer Yücel
Yazı İşleri Müdürü
Boyut Fuarcılık Hizmetleri Org. Ltd. Şti
Ahmet Mithat Efendi Cad. No:23/8
34724 - Feneryolu / İstanbul
Tel : 216 414 20 15
Fax : 216 414 15 77
E-mail : [email protected]
Web : www.boyutfuarcilik.com


www.aktifhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.