1500 metre sürüklenen öğrenci yaşamını yitirdi

1500 metre sürüklenen öğrenci yaşamını yitirdi

Adana'da serinlemek için sulama kanalına girip, akıntıya kapılan ve yaklaşık bin 500 metre sürüklenen lise öğrencisi, kaldırıldığı hastanede can verdi.

Adana'da serinlemek için sulama kanalına girip, akıntıya kapılan ve yaklaşık bin 500 metre sürüklenen lise öğrencisi, kaldırıldığı hastanede can verdi. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Lisesi 1. sınıf öğrencisi Orhan Karakaya (15), bir arkadaşıyla birlikte serinlemek için Kazım Başer mahallesi yakınlarındaki sulama kanalına girdi.

AKINTIYA KAPILDI
Yüzme bilmediği için kıyıda kulaç atan Karakaya, aniden akıntıya kapıldı. Kanala atlayanlar akıntıya kapılıp suyun altında sürüklenen genci kurtarmak için büyük çaba harcadı. Olay yerine bir kilometre mesafeden gelen Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri, tüm çabalarına rağmen bin metre boyunca suyun altında sürüklenen genci bulamadı. Olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü Sualtı Ekibi'nden 3 balıkadam, 500 metre daha sürüklenen genci sudan çıkardı. Yüreğir Başkent Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ARKADAŞINI KURTARDI...
Şırnak'ın İdil ilçesinde ise gölette boğulma tehlikesi geçiren arkadaşı Ferhat Karagöl'ü kurtarmak isteyen Süleyman Ünkür (17), arkadaşını sudan çıkardıktan sonra dengesini kaybetti. Yeniden suya düşen genç gölette kayboldu. Ünkür'ün cesedi arama kurtarma ekiplerince bulundu.

Sabah


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.