13 ocak tatil mi? Hangi illerde okullar tatil

13 ocak tatil mi? Hangi illerde okullar tatil

13 Ocak İstanbul ve Ankara 'da okullar tatil mi? Öğrenciler şimdi sosyal medyada bu sorunun yanıtını arıyor. Meteorolojinin Ankara ve İstanbul'un yeni bir yağışlı hava etkisine gireceği uyarısında bulunması, öğrencilerde 13 Ocak'ta okulların tatil edilece

13 ocak okullar tatil mi? 12 Ocak'ta birçok ilde kar yağışı nedeniyle okulların tatil olması ve meteorolojinin Ankara ve İstanbul için yağış uyarısı yapması gözleri İstanbul ve Ankara Valiliği'ne çevirdi.

13 Ocak İstanbul ve Ankara 'da okullar tatil mi? Öğrenciler şimdi sosyal medyada bu sorunun yanıtını arıyor. Meteorolojinin İstanbul'un yeni bir yağışlı hava etkisine gireceği uyarısında bulunması, öğrencilerde 13 Ocak'ta okulların tatil edileceği beklentisini doğurdu. Meteoroloji yetkilileri, bir takım uyarılar yaptıkları açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

12 Ocak Pazartesi (bugün) sabah saatlerinden itibaren kuzey yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlar ve rüzgarın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, heyelan, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı bacı gazı zehirlenmeleri, buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” 5 günlük hava durumu tahminlerine göre İstanbul'da yağmur yarın yerini az bulutlu bir havaya bırakacak. Sıcaklık değerlerinin 12 dereceye yükseleceği İstanbul'da pazartesi günü ise yağmur var. Ankara'da kar yağışı çarşamba günü yerini güneşe bırakacak.

Peki bu durumda 13 Ocak Salı okullar tatil edilecek mi? Herhangi bir açıklama yok. 13 ocak tatil mi? Hangi illerde okullar tatil 12 Ocak Pazartesi Günü Tatil Olan Şehirler Yoğun kar yağışı 3 ilimizde okulları tatil ettirdi. Ankara'da okuyan öğrenciler de okulların tatil olup olmadığını merak etti ancak Ankara'da bugün eğitime devam edilecek. Üç ilde kar tatili sürüyor! Yoğun kar yağışı nedeniyle Giresun, Karabük ve Ordu'nun bazı ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

KARABÜK

 Karabük merkez ile Safranbolu ilçesinde kar yağışı, buzlanma ve don nedeniyle eğitime yarın ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışının iki gündür etkili olduğu, yarın da artarak devam etmesinin beklendiği bildirildi.

GİRESUN

Giresun'da, kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerdeki köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için okulların yarın tatil edildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, yaptığı açıklamada, Görele, Dereli ve Tirebolu ilçesinde kar yağışı sonrası henüz bazı köy yollarının ulaşıma açılamadığını belirtti.

ORDU

Ordu'da beş gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle iki ilçede yarın eğitime ara verildiği bildirildi. Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgede etkili kar yağışı sonrası Akkuş ve Gürgentepe ilçeleri genelinde okullara yarın ara verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.