112 Acile Çirkin Tuzak !!!

112 Acile Çirkin Tuzak !!!

Kendisinden yol isteyen ambulansa yol vermeyen ve trafikte ambulansla kapışma yapan araç sürücüsü 155 polis imdat hattını arayıp '' ambulans şoförü ve hemşire uygunsuz vaziyette ihbarı verdi''

Kayseri'ye hasta sevki yapan Aksaray 112'ye ait ambulans yol istediği aracın sürücüsü tarafından iftiraya uğradı. 1 şoför ve 1 sağlık memurundan oluşan sevk ekibine çirkin iftirada bulundu. 155 polis imdat hattına ihbarda bulunan şahıs ambulans plakası, istikamet gibi bilgileri verip personeli uygusuz vaziyette gördüğü yalanını söyledi.

Polis ekipleri ihbar üzerine ambulansı durdurup içinde arama yaptı. Polisler hasta kabini dahil ambulası aradı. Arama sonunda birşey bulamayan polisler 112 ekibine durumu anlattı.Polisler kendilerine gelen ihbarda bir hemşire ve şoförün uygunsuz halde olduğu söylenildiğini belirtti. Sonrasında olayın asılsız olduğu ortaya çıktı.

112 personeline atılan bu iftirayı kınıyor ve bu iftirayı atan kişinin bir gün 112 ye muhtaç olup yaptığı çirkinlikten utanmasını diliyoruz.
memur.biz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.