100 metrelik uçurumda ölüm kalım savaşı

100 metrelik uçurumda ölüm kalım savaşı

BURSA'nın merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı Zeyniler Köyü yolunda alkol aldıktan sonra ehliyeti olmadığı halde kullandığı kamyonla kent merkezine dönmek isteyen 26 yaşındaki Yalçın Mestanlı, virajı alamayınca araç 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kamyondan

Yalçın Mestanlı dün akşam saatlerinde 17 yaşındaki Gökhan Açıkgöz ve 41 yaşındaki Fedai Yılmaz'ı da olarak, ehliyetsiz olarak kullandığı 16 TF 264 plakalı kamyonla Zeyniler Köyü yoluna giderek, alkol aldı. 3 kişi burada bir süre alkol aldıktan sonra Bursa kent merkezine doğru dönüşe geçti. Yalçın Mestanlı'nın kullandığı kamyon, virajı alamayınca kontrolden çıkıp 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Taklalar atan araçta bulunan Gökhan Açıkgöz ile Fedai Yılmaz dışarı fırlarken, sürücü Yalçın Mestanlı içerde sıkıştı. Kaza, sürünerek yola çıkan Gökhan Açıkgöz'ün yoldan geçen araçlardan yardım istemesi sonucu ortaya çıktı.


Kısa sürede gelen sağlık ekipleri uçurumda yaralı aradı. Ekipler önce araç içersinde sıkışan sürücü Yalçın Mestanlı'ya ulaştı. Çağrılan Sivil Savunma ekiplerinin de yardımıyla kamyondan güçlükle çıkartılan Mestanlı, bağlandığı sedye ile uçurumdan çıkartılamayınca bu kez ambulans, uçurumun dibindeki dereye, patika bir yoldan güçlükle indirildi. Ambulansa konulan Mestanlı, Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekipler bu kez karanlıkta yaralı olan Fedai Yılmaz'ı aradı.

30 dakika süren arama çalışmasından sonra ağaçların arasına sıkışmış halde bulunan Yılmaz da aynı şekilde ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, yaralılardan Yalçın Mestanlı'nın hayati tehlikesinin bulunduğunu, diğerlerinin ise sağlık durumlarının iyiye gittiğini açıkladı
HÜRRİYET GÜNDEM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.