100 karası

100 karası

G.Saray-F.Bahçe rekabetinin 100. yılının ilk randevusu, haftalarca birlikte kamp yapan milli futbolcuların yumruklaşmasına, küfürleşmesine sahne oldu. Sami Yen'de 4 kırmızı çıktı, saha ana baba gününe döndü..

Derbi berabere bitiyordu; zaten bitti de.. Ama +93'te film koptu. Roberto Carlos'un auta giden frikiğinin ardından olaylar Lugano'nun Emre Aşık'a arkadan gelip kafa atmasıyla başladı. Emre Aşık yerde kaldıktan sonra saha karıştı. Emre kalkarken Lugano ile itişti. Mehmet Topal Lugano'nun gırtlağına sarılmışken, Önder Mehmet'i tutup çekti. Giderek kalabalıklaşan arbedede Kazım'ın ayağa kalkan Emre Aşık'ı yere indirmesiyle bu kez Arda uzaklardan gelip Kazım'a saldırdı. O sırada da Semih, Arda'nın formasına sırtından yapıştı ve Milli Takım'dan arkadaşını geri çekmeye çalışırken ensesine vurdu. Bu andan sonra kavgaya tutuşan iki futbolcunun birbirlerinin suratlarına yumruk attığı gözlendi. Yasin, Emre Belözoğlu ve Sabri bir tarafta Arda'yı sakinleştirmeye çalışırken diğer tarafta Lugano ile Emre Aşık'ın kavgası devam ediyordu.

LİNCOLN-CARLOS İZLEDİ!
Yedeklerle teknik heyet üyelerinin de olay yerine gelip kavga edenleri ayırma çabaları sonuca ulaşamadı. Derbi deyim yerindeyse karakolda biterken Roberto Carlos ve Lincoln orta yuvarlakta sohbete devam ediyorlardı. Bu arada, Volkan Demirel'in Galatasaray tribünlerine yaptığı el-kol hareketleri de oradaki yüksek gerilimi kontroldan çıkardı. Olaylar yatıştıktan sonra hakem Fırat Aydınus; Emre Aşık, Lugano, Arda ve Semih'e kırmızı kart gösterdi.

BU NASIL ARKADAŞLIK!
Yaklaşık 10 ay önce Euro-2008 için Türk Milli Takımı'nın kampında 45 gün geçiren, hatta 10 gün önce İspanya maçı için yine gecegündüz kampta birlikte olan milli futbolcuların böylesine birbirlerine girmeleri derbinin yüzüncü yılına hiç yakışmadı. Ezeli rekabetin 100. yılındaki ilk randevu futbol tarihimize milli futbolcuların birbirine girdiği yüzkarası bir maç olarak geçti.
sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.