10 yaşındaki öğrenci asılı bulundu

10 yaşındaki öğrenci asılı bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yenice beldesinde, 10 yaşındaki öğrenci, evlerinin arkasındaki kömürlükte iple asılı bulundu. Ölümü ailesini yasa boğan 4. sınıf öğrencisinin filmlerden etkilenerek intihar ettiği belirtiliyor.

Edinilen bilgilere göre, Yenice Ali-Şefika Göztepe İlköğretim Okulu 4. sınıfta okuyan 10 yaşındaki E.A., okuldan erken çıkıp, belediye binasının arkasındaki evlerinin zemin katında bulunan kömürlüğe indi. Bulduğu çamaşır ipinin bir ucunu tavana, diğer ucunu ise boynuna geçiren E.A. ayağının altına koyduğu taşı itip intihar etti.

Çocuklarının intiharı ile şok olan ailesi sinir krizleri geçirirken, olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve jandarma ekipleri incelemede bulundu. E.A.'nın cesedi kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

E.A.'nın ailevi sorunlarının bulunmadığı, okulunda da başarılı bir öğrenci olduğunu ifade eden yakınları, neden intihar ettiğine bir anlam veremediklerini, ancak filmlerden etkilenmiş olabileceğini belirtti. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (CİHAN)
vatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.